Facebook Pixel
Vilka är Vattensport.se?
Vattensport.se är en sida som drivs av Extra Evil Distribution AB. Vi håller till i Östersund, Jämtland där vi även har vårt lager. Allt ni kan se på sidan finns i lager i Östersund för omedelbar leverans.
 
Köpvillkor

Leverans

Vi vill alltid erbjuda våra kunder en snabb och effektiv leverans och strävar därför efter en leveranstid på 1-3 arbetsdagar. Vid högt tryck kan dock en längre leveranstid förekomma på 5-7 arbetsdagar. Våra paket levereras i första hand med hjälp av Schenker. För att få mer information om en uppskattad leveranstid till just din adress kan du via Schenkers hemsida ta hjälp av deras tidtabell. Klicka här för att komma till tidtabellen.

Betalning

Betala smidigt och säkert genom våra olika betalningsalternativ.

Ångerrätt

Från den dag du mottagit varan har du 30 dagars ångerrätt. När dem dagarna passerat har du inte längre rätt att lämna tillbaka varan. Självklart har du under denna tid rätt att öppna förpackningen för att kontrollera att varan är i ett gott skick.

Returer

Om du önskar att returnera en vara bör du skicka tillbaka paketet till oss som ett företagspaket (t.ex. Schenker Parcel) för att det ska hamna rätt. Skriv sedan ut vårt returblad och skicka med det i paketet. Returblanketten hittar ni längst ner på sidan. Om du returnerar din vara som en reklamation ber vi dig att först kontakta oss innan du skickar iväg paketet. Som en godkänd reklamation står vi för fraktkostnaden tillbaka till lagret medan du som kund själv bekostar frakten vid ett ångrat köp. När vi mottagit din retur hanterar vi returen inom 3 arbetsdagar. Byten och återbetalningar sker inom 7 arbetsdagar från den dag vi mottagit paketet.

Du har möjlighet att reklamera din produkt upp till två år efter köp.

För att reklamera din produkt mailar du hej@vattensport.se följande:

  • Produktnamn, produkt id och färg
  • Tydliga bilder på skadan
  • Ditt kvitto

Personuppgifter

Vi hanterar alltid dina personuppgifter enligt lagstiftningen som gäller inom Sverige och EU och därför ar dina uppgifter skyddade hos oss. När du besöker vår hemsida godkänner du våra villkor.

Vattensport.se

Fabriksgatan 3C, 83145 Östersund

Tel: 063-858 00

hej@vattensport.se

Orgnr: 556744-0937

 

 

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.