SNABBA LEVERANSER: Skickas varje eftermiddag! SVERIGES BÄSTA PRISER: På utrustning! ÖPPET KÖP: 30 dagar
RING OSS 063-85 800


Product was successfully added to your shopping cart.

O'Brien G5 Slalomskida + O'Brien Legion Vattenskidbindningar

Lagerstatus: I lager

6 999,00 kr

Obrien G5 Slalomskida 166 cm 65.5" Blank   +0,00 kr

* Obligatoriska fält

Detaljer

Vattenskida:

O'Brien G5 är byggd med en mycket raffinerad formpressnings process och använder en lättvikts PVC kärna innanför kolfibern. Längre sweet spot ger lättare svängar och som är en av de snabbaste skidorna direkt från bojen och genom hela banan och ännu mera förlåtande än tidigare. Rocker profilen ger mjuka, förlåtande svängar, medan den konkava tunneln bär med sig farten in i svängen.

O'Brien G5 är gjord för åkare upp till tävlingsåkarna från samma form som Endo men med ännu mera rocker. Ny justerbar fena Insight ger möjlighet ända ner till minsta möjliga justering tillsammans med Prowing. Fungerar otroligt bra rätt ur låda!Bindningar:

Obrien Legion är en helt ny vattenskidbindning med högsta prestanda och komfort. Innerskon är möjlig att värmeforma för bästa möjliga resultat.

Lo-Pro Chassis ger ett lägre gravitationscenter där du som åkare kommer närmare skidan för mer exakt kontroll och känsla. Legion är även utrustad med dubbel snöreslåsning och marknadens mest snabbtorkande material. Bindningen är även höger och vänster anpassad.

Är du ute efter det bästa så är Obrien Legion bindningen för dig!

Produktetiketter

Använd mellanslag för att separera etiketter. Använd apostrofer (') för fraser.

Specifikation

Artnr pkt-G5legion
Märke Obrien