SNABBA LEVERANSER: Skickas varje eftermiddag! SVERIGES BÄSTA PRISER: På utrustning! ÖPPET KÖP: 30 dagar
RING OSS 063-85 800


Product was successfully added to your shopping cart.

Obrien Bruce Impact Base + Obrien Nomad Black/White Closed T

Översikt

Wakeboardpaket från Obrien.

Lagerstatus: Slut i lager

6 999,00 kr

Detaljer

Wakeboard Bruce Impact Base: (4499:-)

Att plocka fram en bräda som kunde möta Jeff Langleys krav var inte det lättaste, efter år av prototyper och åtskilliga timmar hårt arbete blev resultatet Obriens The Bruce. The Bruce är byggd på Obriens Fusion Core och bombproof sandwich-konstruktion med en helt nyutvecklad 5-stegsrocker som ger en oerhört snabb och poppig respons. Tack vare Bruce fullängdsrail som går genom brädans mittsektion så lägger den sig högt i vattnet och lämnar vågen med precision - samtidigt som den ökar brädans bärighet vid låga farter.

 

The Bruce är utrustad med dubbla fenor i ändarna och ger den perfekta balansen av kontroll och frihet i din åkning. Obrien har valt en styv mittsektion för maximal pop vid balanserad ingång mot vågen, och mer flexibla nose- och tailsektioner för ökad respons när vågen möts med mer tryck på tailen. En dubbelkonkav i brädans mittsektion och Obriens Delta Base bidrar till silkeslena landningar och en ren åkkänlsa. Wakeboardens 5-stegs rocker är den perfekta kombinationen av en progressiv rocker och en 3-stegs.

 

Med ett plattare mittparti och mer aggressiv rocker i tail och nose har Obrien lyckats bygga en wakeboard som är snabb på vattnet och aggressiv i vågen utan att tappa sin tillförlitliga känsla.

 

Wakeboarden har kamerafäste för GoPro och Contour.

 

Bindning Obrien Nomad: (3499:-)

I stort sett samma bindning som Seeker men med ett mjukare flex och utan ankelspänne. Med en revolutionerande helgjuten bottenplatta i den mest elastiska nylonkomposit som finns på marknaden får man en bindning som är lättare och styvare - och som mer direkt överför kraft mellan bindning och bräda.

 

Power Arch-hålfotssupport hjälper foten att hålla sig på plats vid tuffa landningar.
Off Axis-montering som hjälper skon att vara centrerad på brädan för optimal kant till kant-respons.

 

Produktetiketter

Använd mellanslag för att separera etiketter. Använd apostrofer (') för fraser.

Specifikation

Artnr web-wkbbrunom142
Märke Obrien
Var åker du? Bakom båt