Facebook Pixel

Kona 10'6" - w/ Paddle, Bag, Pump

4 999 kr
I lager
SKU
2201220

Specifikation

  • SKU: 2201220
  • Color: Yellow

Ytterligare Egenskaper

O'Brien

Stabil & lättpaddlad SUP

  •  Öppet köp
  •   Sveriges bästa priser
  •  Snabb frakt

Beskrivning

O’Briens Kona är deras uppblåsbara nybörjar-SUP som erbjuder dig den högsta prestandan till en låg kostnad. Perfekt för dig som är ute efter att utforska sporten och samtidigt vill ha kul men inte vill lägga ut allt för mycket pengar på din första SUP. 

Kona är både en stabil och lättpaddlad bräda tack vare dess rundade nos. Den kommer enkelt glida över vattnet och harmoniskt ta dig framåt. Fenan som finns under är avtagbar och kräver inga verktyg. På ovansidan finns ett bekvämt handtag som är placerat på mitten av brädan. Längre fram finns smarta transportrep så att du kan ta med dig dina tillbehör, så som handduk eller väska på resan. Ovansidan är dessutom täckt med en EVA-dyna så att du kan stå eller sitta bekvämt.
För din säkerhet finns en D-ring fäst på brädan så att du kan koppla på en leash eller annan säkerhetslina. Den kan också användas för att spänna fast SUP:en vid bryggan när du inte använder den.
En justerbar paddel, förvaringsväska och pump medföljer till denna bräda. Det ultimata startkittet för alla som vill testa att SUP:a för första gången.

Längd: 320.04 cm/126”
Bredd: 81.2 cm/32”
Volym: 270.6 L
Rekommenderad maxvikt: 159 kg
Uppblåsbar
Rundad nos
Transportrep framtill
Mjukt handtag
EVA-dyna
D-ring för säkerhetslina, leash
Avtagbar fena som inte kräver verktyg
Justerbar paddel, förvaringsväska och Dual-Action pump medföljer

O.B.S. Högre vikt än rekommenderat kan läggas på brädan för dem som är erfarna men med extra vikt kommer brädan bli svårare att paddla med och bli instabil.

Specifikation

  • SKU: 2201220
  • Color: Yellow

Ytterligare Egenskaper

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.