Facebook Pixel

Rio ISUP 11' - w/ Paddle, Bag, Pu

5 999 kr
I lager
SKU
2201224

Specifikation

  • SKU: 2201224
  • Color: Blue

Ytterligare Egenskaper

O'Brien

Allt du behöver och lite till

  •  Öppet köp
  •   Sveriges bästa priser
  •  Snabb frakt

Beskrivning

Ny för 2020, kommer nu O’Briens Rio som säljs som ett komplett paket med allt du behöver för att komma igång med din SUP-karriär.
Rio är utformad med en bredare och längre plattform för att den ska bli enklare att åka på, oavsett om du är nybörjare eller van åkare. Den kommer kännas otroligt stabil och villig att röra sig i den riktning du vill åka i. Dynan på ovansidan är tillverkad av EVA som gör det bekvämt och lätt att stå eller sitta genom hela färden. Dem tillsatta D-ringarna kommer hjälpa dig att hålla dig och brädan säkert fastspända.
Framtill på brädan finns transportrep om du behöver ta med dig något under färden. Repen kommer se till att allt sitter på plats så att du, utan oro över att tillhörigheterna ska hamna i vattnet kan paddla vidare.


I paketet ingår förutom brädan en justerbar paddel, en förvaringsväska att ha SUP:en i när den inte är uppblåst eller används och en pump, för en snabb och enkel uppblåsning.

Längd: 335.2 cm/132”
Bredd: 83.8 cm/33”
Volym: 292 L
Rekommenderad maxvikt: 172 kg
Uppblåsbar
Hållbara, dubbellager stygn
Stabil
Transportrep
D-ringar
Mjukt handtag
EVA-dyna
Avtagbar fena, inga verktyg behövs
Justerbar paddel, förvaringsväska och dual-action pump medföljer

O.B.S. Högre vikt än rekommenderat kan läggas på brädan för dem som är erfarna men med extra vikt kommer brädan bli svårare att paddla med och bli instabil.

Specifikation

  • SKU: 2201224
  • Color: Blue

Ytterligare Egenskaper

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.