SNABBA LEVERANSER: Skickas varje eftermiddag! SVERIGES BÄSTA PRISER: På utrustning! ÖPPET KÖP: 30 dagar
RING OSS 063-85 800


Product was successfully added to your shopping cart.
  • Obrien S.O.B. Wakeboard med Obrien Infuse Bindningar Obrien S.O.B. Wakeboard med Obrien Infuse Bindningar
  • Obrien S.O.B. Wakeboard med Obrien Infuse Bindningar Obrien S.O.B. Wakeboard med Obrien Infuse Bindningar

Obrien S.O.B. Wakeboard med Obrien Infuse Bindningar

Översikt

Wakeboardpaket från Obrien.

Lagerstatus: Slut i lager

4 499,00 kr

Detaljer

Detta paket innehåller följande: 

 

Obrien S.O.B. Wakeboard (5999:-)

Är du ute efter en wakeboard som passar utmärkt både i parken och bakom båt är det S.O.B du ska ha. S.O.B är utrustad med Fusion Core träkärna vilket innebär att du kommer få en mer kontrollerad flex i parken men ändå en poppig bräda bakom båt. Med sin progressiva rocker får du en kombination av  en mer vertikal pop utan att förlora hastighet in mot vågen.
Kanaler i wakeboardens mittsektion ger dig bättre kontrollförmåga när du åker utan fenor i cabel parken och squared-off ändarna är utformade för pressning, jibbing, och för att få bra ollie power. 

 

Obrien Infuse Wakeboardbindningar (2999:-)

Obrien Infuse lämnar inget åt slumpen. Med dessa Pro-bidningar får du ut maximal prestanda. Ovandelen är en en enda del utan sömmar som ger en flexibel passform. Sömmarna på Obrien Infuse är Therma-welded, vilket drar ner vikten, ökar ventilationen och underlättar dränering av vatten som kommer in i bindningen under användning. Bindningen har ett integrerad TPU-ankelspänne som drar in din häl ordentligt i bindningen för ökad stabilitet. Insidan är uppdaterat med Ultralight Structure 2.0 Liner för minskad vikt, ökad komfort och kontroll. Chassit är Obriens LUX 2.5° som ger direkt respons i häl och tå, samt designad för att minska stressen på dina ben. Orthotic sula för ökad komfort och stabilitet. Fotbädden kommer med Obriens Power Arch för stöd vid stora landningar. Snörningen har så kallade Dual Lace Zones för maximal passform. Du kan justera trycket över hela bindningen för att hitta din perfekta passform. Snörningen förblir tight under åkning så du kan fokusera fullt ut. 

 

Produktetiketter

Använd mellanslag för att separera etiketter. Använd apostrofer (') för fraser.

Specifikation

Artnr web-wkbpktsobinf
Märke Obrien
Antal Åkare 1 Person
Var åker du? Kabelpark