Facebook Pixel

Uppblåsbar Båt

Uppblåsbar Båt

Uppblåsbara båtar/jollar från Aqua Marina

Aqua Marina: Kvalitet och pålitlighet

Vi är stolta över att erbjuda uppblåsbara båtar och jollar från Aqua Marina, ett välkänt varumärke som är känt för sina högkvalitativa och pålitliga produkter. I vårt sortiment hittar du två fantastiska modeller att välja mellan: Deluxe U-type och Aircat katamaran. Båda modellerna är lätta att transportera och enkla att använda, vilket gör dem perfekta för olika typer av vattenaktiviteter.

Deluxe U-type: Bekväm och mångsidig

Deluxe U-type är en uppblåsbar båt som kombinerar bekvämlighet och mångsidighet på bästa sätt. Den har en U-formad design som ger generöst med utrymme och komfort för passagerare, samt en stabil och säker åktur. Båten är tillverkad av slitstarkt PVC-material som tål tuffa förhållanden och klarar av att bära upp till fem personer.

Den uppblåsbara skrovet ger extra komfort i kombination med en extra styvhet. Deluxe U-type passar perfekt för dig som vill ha en jolle till båten, fiska eller bara njuta av sommaren på sjön. Välj själv om du vill paddla eller montera en motor på akterspegeln ( upp till 14.7KW / 20HP )

Aircat katamaran: Snabb och stabil

Aircat katamaran är en innovativ och högpresterande uppblåsbar båt som erbjuder både fart och stabilitet. Katamarandesignen ger en utmärkt balans och manövreringsförmåga, vilket gör den perfekt för dig som söker en jolle till båten, en liten båt att utforska lokala sjöarna med eller bara njuta en fin sommardag på vattnet. Paddla eller montera en motor på akterspegeln ( Upp till 7.5 KW / 9.9 HP )

Denna uppblåsbara båt är tillverkad av högkvalitativt PVC-material och har 5 separata luftkammare för ökad säkerhet. Den unika designen gör att Aircat kan nå högre hastigheter än traditionella uppblåsbara båtar, samtidigt som den är lätt att styra och navigera.

Enkel transport med transporthjulet: Ta din båt överallt smidigt

Med det praktiska transporthjulet som kan köpas till (hitta det här) blir det enklare än någonsin att transportera din uppblåsbara båt. Fäst hjulet på din Aqua Marina båt och dra den enkelt över olika underlag, från gräs till sand, för att nå ditt favoritvattenområde utan ansträngning.

Glöm inte flytvästen!

Oavsett vilken båt du väljer är säkerheten alltid viktigast. Kom ihåg att använda en flytväst när du är ute på vattnet för att säkerställa att du och dina passagerare är skyddade vid alla typer av vattenaktiviteter. Kolla in vårt utbud av flytvästar här och välj den som passar dig bäst. Säkerheten bör alltid vara prioritet nummer ett när du njuter av dina äventyr på vattnet.

Läs mer

Artiklar 1-8 av 9

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
The One Overall Skal Svart/Röd
Specialpris 5 400 kr Ordinarie pris 8 999 kr

40% rea

The One Overall Skal Svart/Röd
Specialpris 4 800 kr Ordinarie pris 7 999 kr

40% rea

The One Overall Skal Svart/Röd
2 499 kr
The One Overall Skal Svart/Röd
8 999 kr
The One Overall Skal Svart/Röd
7 999 kr
The One Overall Skal Svart/Röd
6 999 kr
The One Overall Skal Svart/Röd
499 kr

Artiklar 1-8 av 9

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.