Facebook Pixel

Tillbehör

Tillbehör för Stand-Up Paddleboard: Allt du behöver för en fantastisk SUP-upplevelse

Paddlar i olika material

Vi erbjuder en rad olika paddlar för stand-up paddleboarding ( SUP ), så att du kan hitta den perfekta paddeln för just dig. Vårt sortiment inkluderar plast-, aluminium- och kolfiberpaddlar. Plastpaddlar är lätta och prisvärda, perfekta för nybörjare och hobbybruk. Aluminium är ett mycket hållbart material som passar för mer avancerade paddlare som vill ha en stark och lätt paddel. Kolfiberpaddlar är de lättaste och mest effektiva, idealiska för långa turer och tävlingar.

Säkerhet först med säkerhetslinor (leash)

En säkerhetslina, eller leash, är ett viktigt säkerhetstillbehör för alla som paddlar. Vi har ett brett utbud av leashes i olika färger, så att du kan hitta den som passar bäst för dig.. Våra säkerhetslinor håller dig säkert kopplad till din paddleboard ( SUP ) och minskar risken för att förlora din bräda när du trillar i vattnet.

Behöver du en ny fena till din SUP?

Vi har reservdelsfenor till en mängd olika brädor. Är du osäker på vilken du ska ha, tveka inte att ringa eller maila oss!

Pumpar för snabb och enkel uppblåsning

Inga fler tunga och otympliga luftpumpar! Vi erbjuder både manuella handpumpar och elektriska pumpar som gör det snabbt och enkelt att blåsa upp din uppblåsbara paddleboard. Välj mellan våra kraftfulla och effektiva pumpar för att få din bräda redo för vattnet på nolltid.

Vattentäta förvaringslösningar: Skydda dina värdesaker och packning

Förvara dina värdesaker torra och säkra med våra vattentäta telefon- och midjeväskor. Perfekta för att hålla din smartphone, nycklar, plånbok och andra småföremål skyddade från vatten och sand medan du njuter av din paddlingstur.

För större packning och utrustning erbjuder vi även praktiska drybags i storlekarna 2,5,20 och 60 liter. Dessa pålitliga och slitstarka väskor hjälper dig att hålla kläder, handdukar, matsäck och annan utrustning torr och skyddad under din paddling. Våra drybags är enkla att packa och bära med sig, och gör det möjligt för dig att fokusera på din SUP-upplevelse utan att oroa dig för att dina tillhörigheter blir våta eller skadade.

Skor för SUP

Skydda dina fötter från skarpa föremål och hala ytor med vårt urval av skor speciellt designade för stand-up paddleboarding. Dessa skor ger dig komfort, grepp och skydd när du utforskar vattnet på din SUP.

Utforska vårt brett sortiment av tillbehör för stand-up paddleboarding och hitta allt du behöver för en fantastisk dag på vattnet. Vi har fokus på kvalitet och säkerhet, så att du kan koncentrera dig på att njuta av din SUP-upplevelse.

Kajaksäte för SUP: Förvandla din paddleboard till en bekväm kajak

Med ett kajaksäte för SUP kan du enkelt omvandla din stand-up paddleboard till en bekväm och stabil sit-on-top kajak. Perfekt för längre turer eller när du vill ta en paus från stående paddling och njuta av en mer avslappnad position.

Läs mer
Filter

Artiklar 1-8 av 31

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
The One Overall Skal Svart/Röd
2 499 kr
The One Overall Skal Svart/Röd
299 kr
The One Overall Skal Svart/Röd
Aqua Marina
8,7" Center-fena för SUP

Fena till SUP

249 kr
The One Overall Skal Svart/Röd
199 kr
The One Overall Skal Svart/Röd
Specialpris 450 kr Ordinarie pris 899 kr

50% rea

Artiklar 1-8 av 31

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.