Den prisvärda Aztron Lunar 9’9’erbjuder mycket för pengarna. Utformad med en extra bred ståyta för att ge en stabil och lättpaddlad bräda så att den passar både nybörjade och vana paddlare. Undersidan har en genomgående rocker som gör den snabbmanövrerad och smidig på lugna vatten. I detta paket får du meden en uppblåsbar bräda, paddel, pump, leash, fena och väska. Anpassad för en person.
KÖP HÄR

Nybörjaren borde ta sig en närmare till på STX’s Freeride 10’6’’. Gjord för alla typer av paddlare är denna bräda lättmanövrerad och stabil. Brädans form gör att den lätt skär genom vattnet och passar därför lika bra på stilla vatten som på vatten med lättare vågor. Tack vare ett bungee-system framför ståytan kan du dessutom transportera utrustning på brädan när du tar dig rund över vattnet. I paketet får du med en uppblåsbar bräda, paddel, fena, pump och väska. En bräda för max en person.
KÖP HÄR

Den livliga Aztron Sirius 9’6’’ tipsar vi om till dig som letar efter att ha lite extra roligt ute på vattnet. Denna bräda är vad man kallar en 2-1 bräda då den funkar lika bra på stilla vatten som på lite mer livligare vattnen. Allt tack vare den dubbla rockern och den breda plattformen som gör brädan stabil och rörlig. Aztron har också valt att bygga denna bräda med sin double chamber och double layer fusion teknologi som gör den väldigt styv och lättviktig. I paketet hittar du en uppblåsbar bräda, paddel, fena, pump leash och väska. Lämpad för en person.
KÖP HÄR

Den vana paddlaren borde slänga ett öga på Aztron Mercury 10’10’’.Detta är en all-around bräda som lämpar sig för både stilla och rörligt vatten. Den har en genomgående rocker och en bred ståyta som gör att den blir både stabil och bekväm. Det översta lagret på brädan är 4 mm tjockt och diamantformat vilket gör att du får ett bra grepp. Aztrons double chamber-teknologin hjälper till att hålla brädan styv och att förbi styv oavsett vad. I paketet finner du en uppblåsbar bräda, paddel, fena, pump, leash och väska. Gjort för en person.
KÖP HÄR

För familjen rekommenderar vi Jobe Yarra 10,6 som funkar lika bra på alla typer av vatten och är anpassad för alla i familjen. Brädan är extremt lättviktig, styv och stabil. Det gör att den kan användas till både paddling, yoga och fitness. Den är även smidig och lätthanterlig så att du lätt kan flytta runt den. Det översta lagret på brädan är tillverkat av EVA-plast så att du inte behöver oroa dig för att glida runt på brädan. Där finns också ett gummiband så att du kan fästa din utrustning och transportera den lätt. I paketet ingår en uppblåsbar bräda, paddel, leash, pump och väska. Tillverkad för en person.
KÖP HÄR