Vi rekommenderar

För nybörjaren ger vi förslaget O’Brien Vortex 65.5” W/X7 som är en bredare skida, skapad för djupa vattenstarter och stora carvande svängar. Den extra ytan ger ett bättre flyt samt stabilitet och tillåter åkning i lägre hastigheter. En perfekt skida för den som vill testa sporten för första gången eller som vill ha en åkning som kräver mindre ansträngning.
KÖP HÄR

Till nykomlingen i slalom har vi O’Brien Sequence Slalomskida X9. Vattenskidbindning som passar utmärkt för nybörjaren. Skidan har en extra bred yta som gör den stabil att stå på. Undersidan har en genomgående klassisk konkav som hjälper till att underlätta djupa vattenstarter. Trots detta är skidan designad för att klara av tighta och snabba svängar vilket gör den underbar att åka på.
KÖP HÄR

Den prisvärda O’Brien reactor 67 combo är till för dig som vill ha det bästa till ett bra pris. En budgetmodell som håller samma kvalitet som O’Briens alla comboskidor. Bindningen på skidorna gör att dem kan anpassas efter ett flertal olika storlekar, helt utan verktyg. Undersidan har en djup kanal som letar sig fram över hela skidan som ger åkaren bra stabilitet och en lättare start. Dessa skidor är utsedda till O’Briens mest populära vattenskidor och är naturligvis anpassade för hela familjen.
KÖP HÄR
KÖP MED LINA & FLYTVÄST

Den utmanande åkaren borde ta en närmare titt på O’Brien celebrity 68” W/X7 & RT. Skidor för dig som vill ta åkningen till nästa nivå. Dessa skidor är anpassade för både slalom och övrig åkning. O’Briens X7-bindning som finns på dessa skidor är justerbara och går att anpassa till storlekar mellan EU 37-47. Till ena skidan följer det dessutom med slalombindning för bakfoten. En rolig favorit för hela familjen.
KÖP HÄR
KÖP MED LINA & FLYTVÄST

För den erfarna tror vi på O’Brien siege vattenskida slalom Utformad för dig med lite erfarenhet inom slalomåkning men som också kan åkas av den som vill testa slalom för första gången. Med den legendariska Sixam 2.0 i åtanke är denna skida utformad med en tunnelkonkav för att förenkla kantförändringar. Det gör skidan enkel att styra och ger supersnabba svängar. Den har en dynamisk flex i rockern vilket bidrar till en stabil känsla.
KÖP HÄR