Vi rekommenderar

Den prisvärda O’Brien Tubester är en ring som inte bara finns att köpa till ett väldigt bra pris, utan passar alla som är sugna på en tur på vattnet. Den runda formen och den fyra handtagen gör det möjligt för ett flertal olika åkstilar. Åkringen är anpassad efter en åkare i taget men är lika rolig för det. En storsäljare bland O’Briens sortiment.
KÖP HÄR

Den fartfyllda O’Brien Super Screamer är en uppdaterad åkring från O’Briens populära tub-serie. Denna nya modell har sex stora handtag och en ovandel med två stora bekväma pads. Super Screamer lämpar sig för två personer, 150 kg som kan välja att sitta eller att ligga ner.
KÖP HÄR

Den Roliga WOW Zig Zag Tub ger en mäng olika möjligheter att fara fram över vattnet. Du kan åka själv eller med din kompis. Dem böjliga vingarna på sidan gör det möjligt för åkaren att svänga och sick sacka fram efter båten. Dem fungerar som ett vanligt roder där allt du behöver göra är att luta dig åt den sida du vill åka mot. På tuben finns fyra handtag med knogskydd, var av två av dem sitter ute på vingarna. Tack vare den snabba luftventilen är den enkel att blåsa upp och tömma.

För kompisarnaär O’Brien Baller 2 (soft tech)ett skojigt alternativ. Sitt bekvämt bredvid varandra i denna soffliknande konstruktionen eller ställ er på knä med ryggstödet som skydd. Baller 2 har nämligen ett fäste på båda sidorna så att ni kan vända på tuben. Sittytan på tuben är utrustad med O’Briens mjuka SofTec som gör att ni kan sitta och stå bekvämt genom flera turer. Både på ryggstödet och på sittdynan finns rejäla handtag så att ni kan känna er säkra på vattnet.
För 2 pers
För 3 pers
För 4 pers

Den utmanandeO’Brien Hydroslide Go Kart 3P Tub är för dig och dina vänner som letar efter något spännande och roligt. Formad som en gokart är detta en tub som kan åkas utav tre personer samtidigt, två som sitter fram och en som står på knäna bak. Samtliga platser är utrustade med en neopren-sittdyna och EVA-handtag så att ni alla kan sitta bekvämt och säkert.
KÖP HÄR