Facebook Pixel

Wakeboard Bindningar

Vi på Vattensport.se erbjuder ett stort urval av wakeboardbindningar. Precis som människan är beroende av syre så är en wakeboard beroende av en wakeboardbindning för att fungera. Vi har modeller som passar oavsett storlek och nivå. Köp ditt nästa par wakeboardbindningar hos oss online i vår webshop.

För att kunna fästa dina fötter i brädan behöver du bindningar. Vid vissa köp av bräda så medföljer bindningar men ibland behöver du köpa till det själv.

 

O'Brien Clutch

O'Brien Clutch, en open toe-bindning, erbjuder en bekväm och säker passform till ett brett spektrum av fotstorlekar. Denna bindning är utrustad med ett justerbart snörningssystem som gör det möjligt att enkelt justera passformen för optimal komfort och prestanda. Trots dess mångsidighet ger den tillräckligt med styvhet för att ge ett stabilt stöd under mer krävande åkturer.

O'Brien Access

Likaså är O'Brien Access en open toe-bindning, men den erbjuder ytterligare funktioner för ökad komfort och passform. Detta inkluderar en vadderad interiör för extra komfort, samt ett dubbel snörningssystem som tillåter användaren att justera passformen över och under vristen. Detta ger en perfekt balans mellan komfort, stöd och anpassningsförmåga.

O'Brien Border

O'Brien Border är en annan open toe-bindning som kombinerar bekvämlighet och prestanda i en lätt design. Det är en mycket mångsidig bindning som kan justeras för att passa ett brett utbud av fotstorlekar, och erbjuder snabb och enkel in- och urstigning tack vare dess innovativa spänningsmekanism.

O'Brien Infuse

O'Brien Infuse är en closed toe-bindning som erbjuder en mer personlig passform och förbättrad kontroll över brädan. Den är utrustad med ett justerbart snörningssystem som gör det möjligt för användaren att skräddarsy passformen, samt ett högpresterande fotbäddssystem som minimerar fottrötthet. Dessutom inkluderar den artikulerade områden som möjliggör naturlig fotrörelse utan att kompromissa med stödet.

O'Brien GTX

O'Brien GTX är den mest lyxiga closed toe-bindningen i vår kollektion. Den kombinerar en rad avancerade funktioner som är utformade för att maximera både komfort och prestanda. Dessa inkluderar ett justerbart snörningssystem, en högpresterande fotbädd och en unik strukturdesign som erbjuder oöverträffad stöd och responsivitet.

Läs mer

Artiklar 1-8 av 9

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
The One Overall Skal Svart/Röd
2 799 kr
The One Overall Skal Svart/Röd
3 499 kr
The One Overall Skal Svart/Röd
O'Brien
Access Bindningar

Medium/Soft Flex

1 999 kr
The One Overall Skal Svart/Röd
Liquid Force
Hook 4D Wakeboardbindningar

Bindning för Liquid Force

1 500 kr Ordinarie pris 3 000 kr

50% rea

The One Overall Skal Svart/Röd
Infuse Wakeboardbindningar

Följsam passform & komfort

1 750 kr Ordinarie pris 3 499 kr

50% rea

The One Overall Skal Svart/Röd
Border Wakeboardbindningar

Anpassa till din fot

1 250 kr Ordinarie pris 2 499 kr

50% rea

The One Overall Skal Svart/Röd
Clutch Wakeboardbindningar

Flexibel i storleken

1 499 kr
The One Overall Skal Svart/Röd
GTX Wakeboardbindningar

Bekväm & stabil bindning

3 499 kr

Artiklar 1-8 av 9

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.