FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Innehåll som kan döljas

Hur lång är leveranstiden?

Allt du ser på sidan har vi i lager hos oss i Östersund. Vi strävar efter att din produkt paketeras och skickas från vårt lager inom 24h under normala öppettider Måndag - Fredag. Vi använder oss av DB Schenker som oftast levererar inom Sverige på 1-4 dagar.

Vart är min order?

När DB Schenker har plockat upp din order kan du spåra ordern här : www.dbschenker.com/ Vanligtvis dröjer det 1-4 dagar inom Sverige.

Varför tar ni 150:- för returen?

Returer är en stor kostnad, speciellt med tanke på den storlek vi har på vissa av våra varor. Dessutom hoppas vi minska vårt klimatavtryck med en lägre mängd frakter.

Hur gör jag en retur eller byter produkt?

Här hittar du info hur du hanterar din retur eller byte av produkt

Jag hittar inte produkten jag söker?

Om du inte hittar produkt eller reservdel du söker, kontakta oss så ska vi se om vi kan hjälpa dig! Vi har god kontakt med våra leverantörer och många gånger kan vi ta hem din produkt på beställning.

Min produkt har gått sönder! Vad gör jag?

Har olyckan varit framme eller om du tyvärr har fått en defekt produkt. Skicka ett mail till oss på hej@vattensport.se där du utförligt beskriver problemet eller skadan samt bifogar bilder relevanta till problemet. Desto bättre information vi får, desto snabbare kan vi hantera ärendet och förhoppningsvis skicka ut en ny produkt till dig!

Hur hittar jag min storlek?

Här hittar du storleksguide för de olika varumärken vi säljer

Jag fick ingen orderbekräftelse?

Om du inte fick någon orderbekräftelse efter din beställning, dubbelkolla din skräpkorg. Hittar du inget där, avvakta 60 minuter och kontakta oss senare på hej@vattensport.se

Jag hittar inte er som företag?

Vattensport.se är en sida som drivs av Extra Evil Distribution AB Org nr 556744-0937. Vi håller till i Östersund där vi också har lager. Vattensport är något som ligger oss varmt om hjärtat och vi har distributionen i Sverige på bland annat O´Brien Watersports.

Jag behöver mer hjälp!

Vi finns där för att hjälpa dig! Välkommen in på vårt kontor i Östersund på Fabriksgatan 3C, maila oss på hej@vattensport.se eller ring på 063-85800

Tack för att du väljer att handla hos oss!
/ Teamet på Vattensport.se och Extra Evil Distribution AB

Läs mer om oss