Köpvillkor

Användarvillkor

Dessa användarvillkor reglerar din användning av Vattensport.se och de tjänster och produkter som erbjuds. Genom att använda vår webbplats godkänner du dessa villkor.

Immateriella Rättigheter

Allt material på Vattensport.se, inklusive texter, bilder, design och varumärken, tillhör Extra Evil Distribution AB eller våra leverantörer och skyddas av svensk och internationell upphovsrätt. Material får inte kopieras, distribueras, publiceras eller användas på något sätt utan föregående skriftligt tillstånd.

Ändringar av Användarvillkor

Extra Evil Distribution AB förbehåller sig rätten att när som helst ändra dessa användarvillkor. Det är användarens ansvar att regelbundet granska villkoren.

Gällande Lag och Tvistelösning

Dessa villkor regleras av svensk lag. Eventuella tvister som uppstår i anslutning till dessa villkor ska avgöras enligt svensk lag i svensk domstol.

Leverans

Vi vill alltid erbjuda våra kunder en snabb och effektiv leverans och strävar därför efter en leveranstid på 1-3 arbetsdagar. Vid högt tryck kan dock en längre leveranstid förekomma på 5-7 arbetsdagar. Våra paket levereras i första hand med hjälp av Schenker. För att få mer information om en uppskattad leveranstid till just din adress kan du via Schenkers hemsida ta hjälp av deras tidtabell. Klicka här för att komma till tidtabellen.

Betalning

Betala smidigt och säkert genom våra olika betalningsalternativ.

 • Mastercard
 • Visa
 • DinerClub
 • Discover
 • JCB
 • Unionpay

Ångerrätt

Från den dag du mottagit varan har du 30 dagars ångerrätt. När dem dagarna passerat har du inte längre rätt att lämna tillbaka varan. Självklart har du under denna tid rätt att öppna förpackningen för att kontrollera att varan är i ett gott skick.

Returer

Om du önskar att returnera en vara bör du skicka tillbaka paketet till oss som ett företagspaket (t.ex. Schenker Parcel) för att det ska hamna rätt. Skriv sedan ut vårt returblad och skicka med det i paketet. Returblanketten hittar ni längst ner på sidan. Om du returnerar din vara som en reklamation ber vi dig att först kontakta oss innan du skickar iväg paketet. Som en godkänd reklamation står vi för fraktkostnaden tillbaka till lagret medan du som kund själv bekostar frakten vid ett ångrat köp. När vi mottagit din retur hanterar vi returen inom 3 arbetsdagar. Byten och återbetalningar sker inom 7 arbetsdagar från den dag vi mottagit paketet.

Du har möjlighet att reklamera din produkt upp till två år efter köp.

För att reklamera din produkt mailar du hej@vattensport.se följande:

 • Produktnamn, produkt id och färg
 • Tydliga bilder på skadan
 • Ditt kvitto

Policy för återbetalning

Vattensport.se drivet av Extra Evil Distribution AB. Vi erbjuder ett brett utbud av vattensportprodukter från ledande varumärken som O'Brien, Jetpilot, Aqua Marina, med flera. Denna policy beskriver villkor under vilka återbetalningar kan göras.

Återbetalningsvillkor

Kunder har rätt till återbetalning eller byte inom 30 dagar från köpdatumet, förutsatt att produkten är i orginalskick. Alla tillbehör och orginalförpackningar måste vara intakta och returneras tillsammans med produkten.

Process för återbetalning

För att intitiera en retur, vänligen kontakta oss på telefonnummer 063-85 800 eller via e-post hej@vattensport.se. Vårt team kommer att vägleda dig genom processen och tillhandahålla nödvändig information för att genomföra returen.

Kontaktinformation

För frågor om vår återbetalningspolicy, kontakta oss:

 • Telefon: 063-85 800
 • E-post: hej@vattensport.se

Personuppgifter

Vi hanterar alltid dina personuppgifter enligt lagstiftningen som gäller inom Sverige och EU och därför ar dina uppgifter skyddade hos oss. När du besöker vår hemsida godkänner du våra villkor.

Vattensport.se

Adress: Fabriksgatan 3C, 83145 Östersund
Tel: 063-858 00
Mail: hej@vattensport.se
Orgnr: 556744-0937

2022-o_brien-kona-isup-sku-2221220-action-5.jpg__PID:6bd0ff5e-3e6c-47d8-95d5-664e3707aa90

Vilka är Vattensport.se?

Vattensport.se är en sida som drivs av Extra Evil Distribution AB. Vi håller till i Östersund, Jämtland där vi även har vårt lager. Allt ni kan se på sidan finns i lager i Östersund för omedelbar leverans.

Läs mer om oss