Integritetspolicy

Vi på Vattensport värdesätter din integritet och är engagerade i att skydda den information som du delar med oss. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, använder, skyddar och delar din personliga information när du använder våra tjänster eller besöker vår webbplats.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats godkänner du härmed vår integritetspolicy och godkänner dess villkor. 

Integritetspolicy för Vattensport

Vattensport värdesätter din integritet och är engagerade i att skydda den information du delar med oss. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, använder, skyddar och delar din personliga information när du använder eller besöker vår webbplats. 

Användning av information

Den personliga information vi samlar in används för att tillhandahålla och förbättra våra tjänster, kommunicera med dig och skicka relevant information om våra produkter och tjänster. Vi använder också informationen för att hantera kundrelationer och för att uppfylla lagliga krav. 

Skydd av information

Vi vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information mot förlust, missbruk eller obehörig åtkomst. Endast behöriga personer inom Vattensport har tillgång till din information, och vi ser till att alla våra anställda och leverantörer följer strikta sekretessregler.

Dela personuppgifter

Vi delar endast dina personliga information med tredje part när det är nödvändigt för att tillhandahålla våra tjänster, som exempelvis att behandla betalningar eller leverera varor. Vi delar inte din information med andra för marknadsföringsändamål utan ditt uttryckliga samtycke.

Genom att använda våra tjänster eller besöka vår webbplats samtycker du till insamlingen och användningen av din personliga information enligt denna integritetspolicy. Om du har några frågor eller funderingar kring vår integritetspolicy är du välkommen att kontakta oss.