Facebook Pixel

SUP

Uppblåsbara Stand-Up Paddleboards (SUP): Utforska vatten med kvalitetsbrädor

Brett utbud av SUP-märken: Aqua Marina, O'Brien, STX och Aqua Lusio

Vi är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av uppblåsbara stand-up paddleboards (SUP) från välrenommerade märken som Aqua Marina, O'Brien, STX och Aqua Lusio. Våra SUP-brädor är tillverkade av högkvalitativa material och passar perfekt för både nybörjare och erfarna paddlare. Utforska vårt utbud och hitta den perfekta brädan för dina äventyr på vattnet.

Touring SUP: För långa sträckor och effektiv paddling

Touring SUP-brädor är designade för att ge hög prestanda och effektivitet när du paddlar längre sträckor. De har ofta en spetsig nos och smalare form, vilket ger en snabbare och mer stabilt glid på vattnet. Aqua Lusio Obeo 12'6", STX Tourer 12'6" eller Aqua Marina Hyper 12'6" är bra och prisvärda exempel på snabba Touring sup-brädor.

All-around SUP: Mångsidighet för alla typer av vattenaktiviteter

All-around SUP-brädor är perfekta för paddlare som vill utforska en mängd olika vattenmiljöer och aktiviteter. Med en stabil och välbalanserad design kan dessa brädor användas för allt från lugna sjöar till surf på vågiga stränder. Aqua Marina Fusion 10'10", Aqua Marina Beast SUP 10'6", Aqua Lusio Trano 10'6" är några bra alternativ till dig som söker en bra All-around SUP!

Nybörjare SUP: Lätt att lära och använda

Nybörjare SUP-brädor är särskilt utformade för att göra det enkelt och säkert för nya paddlare att komma igång med sporten. De har en bred och stabil design som ger utmärkt balans och förlåtande egenskaper för att hjälpa nybörjare att lära sig grunderna.

Yoga SUP: Hitta balans och harmoni på vattnet

Yoga SUP-brädor är speciellt utformade för att ge en stabil och bekväm yta för att utöva yoga och andra träningsformer på vattnet. Dessa brädor har ett stort däck och en mjuk, halkfri yta för att ge dig komfort och stöd när du utför olika yogaövningar.

Kajak-SUP: Paddla som en kajak med din SUP

Kajak-SUP är en innovativ hybrid mellan en stand-up paddleboard och en kajak. Med justerbara och avtagbara säten kan dessa brädor enkelt omvandlas från en SUP till en bekväm sit-on-top kajak, vilket ger dig möjlighet att njuta av båda paddlingsstilarna med en enda bräda.

Uppgradera din SUP-upplevelse med olika paddlar

Vill du uppgradera, eller har du tagit sönder paddeln som följde med din sup? Vi erbjuder paddlar i olika material som plast, aluminium och kolfiber. Kolfiberpaddlar är de lättaste och mest effektiva, perfekta för långa turer och tävlingar. Utforska våra paddlar här och hitta den som passar dig bäst.

Reservdelar och tillbehör för din SUP

Har oturen varit framme har vi ett sortiment av tillbehör till din SUP. Vi har fenor ( passar flertalet modeller ), paddlar och säkerhetslinor (leash). Dessa är avgörande för att säkerställa optimal prestanda och säkerhet när du är ute på vattnet.

Vattentäta förvaringslösningar: Drybags, telefon- och midjeväskor

När du paddlar är det viktigt att hålla dina värdesaker torra och säkra. Vi erbjuder ett urval av vattentäta förvaringslösningar som drybags, telefon- och midjeväskor. Dessa skyddar dina tillhörigheter från vatten och sand, så att du kan fokusera på att njuta av din tid på vattnet.

Skor för SUP: Komfort och säkerhet

För att göra din tur mer bekväm och slippa onda fötter när du vadar ut i vattnet så har vi skor speciellt designade för stand-up paddleboarding. Dessa skor ger dig komfort, grepp och skydd när du utforskar vattnet på din SUP.

Kolla in vårt breda utbud av uppblåsbara stand-up paddleboards och hitta den perfekta brädan för dig. Vi fokuserar på att erbjuda kvalitetsprodukter och bästa möjliga kundupplevelse till det bästa priset i Sverige! Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp med att välja rätt SUP och tillbehör för dina behov.

Läs mer

Artiklar 1-8 av 25

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
The One Overall Skal Svart/Röd
Specialpris 3 250 kr Ordinarie pris 6 499 kr

50% rea

The One Overall Skal Svart/Röd
Specialpris 3 350 kr Ordinarie pris 6 699 kr

50% rea

The One Overall Skal Svart/Röd
Specialpris 3 250 kr Ordinarie pris 6 499 kr

50% rea

The One Overall Skal Svart/Röd
Aqua Lusio
Trano 10'6 Paket

Passar de flesta!

Specialpris 2 665 kr Ordinarie pris 5 999 kr

56% rea

The One Overall Skal Svart/Röd
Aqua Lusio
Obeo 12'6 Paket

Populär touring SUP

Specialpris 2 720 kr Ordinarie pris 6 799 kr

60% rea

The One Overall Skal Svart/Röd
Aqua Lusio
Altus 11'6 Paket

Populäraste Supen!

6 499 kr
The One Overall Skal Svart/Röd Sale
Aqua Lusio
Montis 9'6 Paket

Super-deal!

Specialpris 2 900 kr Ordinarie pris 5 499 kr
The One Overall Skal Svart/Röd
4 999 kr

Artiklar 1-8 av 25

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.