Facebook Pixel

Paket

Tub/Åkrings-paket – perfekta för härliga dagar på vattnet!

Vi erbjuder färdiga paket med våra mest populära tuber kombinerat med den lina vi rekommenderar för optimal användning. Välj bland högkvalitativa produkter från ledande varumärken som O'Brien och World Of Watersports, och förbered dig på att skapa oförglömliga minnen med familj och vänner.

Våra Tub/Åkrings-paket är skräddarsydda för att passa alla åldrar och färdighetsnivåer, vilket gör dem till det perfekta valet för alla som vill njuta av adrenalinfyllda vattenaktiviteter. Med dessa paket kan du vara säker på att du får den bästa upplevelsen i sommar!

Shoppa våra Tub/Åkrings-paket och dra nytta av snabb leverans på 1-3 dagar inom Sverige samt fri frakt på beställningar över 1 000 kr. Utforska vårt sortiment och hitta den perfekta tuben och lina som passar dig!

Säkerhet först: Använd alltid flytväst oavsett ålder

När du glider fram på vattnet i din nya tub/åkring är det viktigt att alltid tänka på säkerheten för både dig och dina nära och kära. En av de mest grundläggande säkerhetsåtgärderna vid vattensporter är att använda en flytväst, oavsett om du är vuxen eller barn. En flytväst kan rädda liv och är oumbärlig vid alla typer av vattenaktiviteter.

Hos oss på Vattensport.se hittar du ett brett utbud av flytvästar för herr, dam, junior och barn, så att hela familjen kan njuta av sommarens vattenäventyr på ett säkert och tryggt sätt. Våra flytvästar kommer från pålitliga varumärken som O'Brien och Jetpilot och erbjuder en bekväm passform, så att du kan röra dig fritt och känna dig säker i vattnet.

Klicka här för att utforska vårt sortiment av flytvästar och komplettera ditt köp med en livräddande investering. Glöm inte att säkerheten alltid kommer först – använd alltid flytväst för en trygg och rolig dag på vattnet!

Läs mer

5 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
The One Overall Skal Svart/Röd
3 696 kr
The One Overall Skal Svart/Röd
2 698 kr
The One Overall Skal Svart/Röd
2 198 kr
The One Overall Skal Svart/Röd
WOW
Prowler 1P Tub Starter Kit

Tub, pump & lina

Specialpris 1 500 kr Ordinarie pris 2 999 kr

50% rea

The One Overall Skal Svart/Röd
Specialpris 1 750 kr Ordinarie pris 3 499 kr

50% rea

5 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.